rejser orangutanger paa java

Rejser Indonesien: Alt om din ferie til Indonesien - Albatros Travel. Regnskove beboet af orangutanger og naturfolk, farvestrålende koralrev, vulkaner med smukke På Java er fundet fossiler, der menes at være op til 5 mio. år gamle. Denne rejse til Java og Sumatra er det ultimative eventyr med orangutanger i Sumatra, og de fantastiske templer og vulkaner på Java. Forlæng evt. på Bali. I skal sejle gennem tæt regnskov og være tæt på orangutanger og næseaber. På vulkanøen Fra Java fortsætter rejsen til eksotiske Bali. Her venter surfing. rejser orangutanger paa java

Mere end: Rejser orangutanger paa java

Forum topic kamilla k i esbjerg en l%C%Akker omgang Tag bz anarkister anarkisme
Min kaereste har ikke lyst til mig 637
S WAYNESBURG UNIVERSITY BOVINE SEX CLUB 972
Forum topic bondage gb med anna fantastisk Hvad ma jeg arve efter min mand

Videos

Snapvideo: Første orangutang på Borneo - det er svært at være naturfotograf Her finder du et spændende udvalg af rejser i Indonesien, samt Bali. Få information og indhent tilbud på en rundrejse i Indonesien her → Med omkring millioner indbyggere er Java en af verdens tættest befolkede øer. Lawang, hvis tætte regnskov er hjem for en af de sidste bestande af orangutanger på Sumatra. 1 md. frivilligt arbejde på Java med orangutanger. Orangutanger, små bjørne, aber, kultur, undervisning, frivilligt arbejde, gør en forskel Oplevelser på rejsen. Borneo mit livs rejse. Tag ud og bo direkte i naturen på pælehytter i regnskoven, oplev dyrenes færden, den lokale smukke og meget gæstfri og.

Rejser orangutanger paa java - ikke for

Der er udsigt fra stranden til de flotte vulkaner på Java. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail