Chris MacDonald - Ingen ko på isen - Rejsen fortsætter inde og opleve Chris MacDonalds foredrag Ingen ko på isen - fra træls til trivsel?. Chris MacDonald - Ingen ko på isen - Rejsen fortsætter inde og opleve Chris MacDonalds foredrag Ingen ko på isen - fra træls til trivsel?.

Videos

Kom: Dk component redevent details chris macdonald ingen ko pa isen rejsen fortsaetter

ABOUT CR SEEING A DOCTOR IN COSTA RICA FOREIGNER Og om hvad der skal til for at manøvrere i en verden med accelererende tempo, nye sociale medier og opfattelsen af mindre og mindre tid? Alle vores arrangementer med Chris har indtil nu været udsolgte. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse. Og har du stadig appetit på at høre mere om trivsel? Det tager vi virkelig hatten af for!
DEUTSCH ENGLISCH UEBERSETZUNG ZIMMER+MIETEN. Shop trionfo afrodite sheetmusic USA
Dk component redevent details chris macdonald ingen ko pa isen rejsen fortsaetter 305
Dk component redevent details chris macdonald ingen ko pa isen rejsen fortsaetter S%C%%C%Bg black one size anm
Dk component redevent details chris macdonald ingen ko pa isen rejsen fortsaetter Er du én af de mange tusinde, der har været inde og opleve Chris MacDonalds foredrag  Ingen ko på isen - fra træls til trivsel? Eller er du én af dem, der ikke nåede det? Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde. Tikko ApS - Vestergade 63, Odense C CVR: -  kontakt tikko. Hermans - Tivoli Friheden, Aarhus C. Hermans - Tivoli Friheden, Aarhus C .

Dk component redevent details chris macdonald ingen ko pa isen rejsen fortsaetter - tingene har

Er du én af de mange tusinde, der har været inde og opleve Chris MacDonalds foredrag  Ingen ko på isen - fra træls til trivsel? Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Tilmeld dig til nyhedsbrevet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail