derfor elsker menn bryster

Det første, jeg lægger mærke til, er brysterne, og så kommer alt det andet. Det sker automatisk. Når jeg møder en pige, kigger jeg nedefra og op. Men alligevel er. Det kan næsten ikke komme som et chok at mænd elsker bryster men hvorfor egentligt? Er det et moder kompleks eller hvad er det ved bryster. Blonde piger er populære på forsiden af mandeblade som M! og FHM. Ifølge forskere tiltrækkes mænd af blondiner, fordi de signalerer.

Videos

BRYSTER Fra Q Har du også undret dig over, hvorfor mænd er så fascineret af bryster? Her er fire ledende teorier. LÆS OGSÅ Mænd afslører: " Derfor slog jeg op". 2 af 9 . “Feminine former er vidunderlige - ikke kun bagdel og bryster. Også fingre, ben, næse. Har du også undret dig over, hvorfor mænd er så fascineret af bryster? Her er fire ledende teorier.

Derfor elsker menn bryster - helt gratis

LÆS OGSÅ: Har du et problem med mine bryster? Hjemløse Bobby bad politi om et bad: Se nu hans vilde forvandling. Foto: Shutterstock Omkring halvdelen af verdens befolkning ejer et par af de famøse attributter — og det er den anden halvdel af befolkningen meget taknemmelige. Mor deler hjerteskærende foto med sin søn for at advare alle andre. E-mail eller brugernavn Kodeord. Vi spørger i stedet bare, hvordan det går med kærligheden. derfor elsker menn bryster

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail