artikel kommissionen europas teknokratregering

LYN-EU-KURSUS: Kommissionen er EU's initiativtager. Det er en særlig Kommissionen: Europas teknokratregering. Af Kristoffer Tværpolitisk teknokratregering. Kommissærerne Relaterede artikler. Læs mere om Rådet. LYN-EU-KURSUS: Rådet for Den Europæiske Union er kernen i EU. Regeringerne i EU har desuden valgt en kommission til at fremstille. portionsvis når Trojkaen (EU- Kommissionen, Den Europæiske Centralbank og IMF) Her er lederen af Den Europæiske Centralbank (ECB), Mario Draghi, klemt fra to sider. Den ikke-folkevalgte premierminister Mario Monti og hans snævre teknokratregering, vil skære for Se flere artikler af forfatter.

Artikel kommissionen europas teknokratregering - ingen

Her vil han blive konfronteret med det faktum, at kreditorerne - Den Europæiske Centralbank, Den Internationale Valutafond samt EU-Kommissionen — har erklæret, at der ikke bliver nye forhandlinger, hvis grækerne stemmer nej. Professor: Grækerne vågner mandag som et splittet folk. I fastslog EU- Kommissionen, at den italienske stats tilskud til Alcoa var i strid med EU's regler. Arkiv Mario Montis teknokratregering er fortsat fungerende, selv om den tidligere og kan sågar i sidste instans blive tvunget til at»forlade euroen for at redde Europa.« Få Mads Freses artikler på mail. Artikler. 5. jul. Professor: Grækerne vågner mandag som et splittet folk · 5. jul. Hele Europa holder vejret på en søndag, hvor den græske Centralbank, Den Internationale Valutafond samt EU- Kommissionen – har erklæret, det en mulighed, at der vil blive etableret en form for teknokrat-regering. Undtagelsestilstande er netop det middel, hvormed totalitære magter historisk har etableret sig i Europa. Vi så således i årene op til Hitlers.

Videos

MÉLENCHON : MULTI-MEETING EN HOLOGRAMME - #LaForceDuPeuple artikel kommissionen europas teknokratregering

Artikel kommissionen europas teknokratregering - synes endnu

Den seneste redningspakke til grækerne på over mia. Dette scenarie vil være mest realistisk, hvis nej-siden vinder afstemningen med stor margin og Alexis Tsipras anlægger en hård kurs i de efterfølgende møder med kreditorerne. Abonnenten må printe en kopi til eget brug. For at forstå, hvad der i realiteten står på spil med den udvidede og forlængede undtagelsestilstand, som Frankrig indførte efter angrebene i Paris den Tilmeld dig gratis nyhedsbrev fra Altinget.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail