artikel i dag nordjylland holder aabent hus

Tag til åben hus i Nordjylland i dag. Kommunen er klar til at byde på noget af det bedste i området, som afslutning på projekt Derfor Nordjylland. Det er bare nogle af de mange tilbud, som der finder sted lørdag i Nordjylland under den fælles overskrift Nordjylland holder Åbent Hus. Forside / Studievalg / Studievalg Nordjylland / For samarbejdspartnere. Håndtryk. Artikel Studievalg Nordjylland holder én gang om året et møde med vejledere ved de videregående og de videregående uddannelser i Nordjylland (blandt andet omkring Åbent Hus, Studiepraktik og Studie- og Karrieredag. artikel i dag nordjylland holder aabent hus

Videos

Rift om billetterne: Nybyggerne holder Åbent Hus i weekenden. april Men du skal skynde dig og bestille i dag. Kun få af de i alt af. LØKKEN: Søndag april er Golfens Dag, og i den anledning holder Løkken Golfklub åbent hus for alle, der har lyst til at finde ud af, om golf. Lørdag den september er der åbent hus over alt i de nordjyske kommuner. Mere end 65 arrangementer finder sted i dag, og man kan som.

Artikel i dag nordjylland holder aabent hus - jer god

FindAnnonce 'billboardbottom1' ; FindAnnonce 'billboardbottom2'. I Frederikshavn Kommune er sundhed et fælles anliggende. Åbent hus på Mors: miles løbet. Varme fra syd strømmer til Danmark. Åbent hus på Mors - miles løbet. Referat Studievalg Nordjyllands aktiviteter i det forløbne år Studiepraktik Det kommende skoleår Nyt om uddannelser og uddannelsessystemt - del 1 Nyt om uddannelser og uddannelsessystemt - del 2 Planlægningsmøderne bliver holdt om foråret på de enkelte skoler. Mange lider af knogleskørhed uden at vide det, og derfor satte Aalborg Kommune i dag fokus på knogleskørhed med en messe i Haraldslund Vand- og Kulturhus.

Artikel i dag nordjylland holder aabent hus - Guide til

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev. Åbent hus i Brovst: Havens Dag på Bratskov. FindAnnonce 'Videotagartikel' ; Annonce.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail